Αυτόπτης μάρτυρας για Τζώρτζη Μονογυιό: Ήταν η πρώτη του βόλτα – Σκοτώθηκε 2 χλμ από το σημείο παραλαβής

Αυτόπτης μάρτυρας του φρικτού τροχαίου στη Βούλα, με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, περιέγραψε στην ΕΡΤ πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα.

Κινούνταν με κατεύθυνση από τη Γλυφάδα, πάνω στη στροφή το αυτοκίνητο του έφυγε και έφερε σβούρα και κατέληξε εκεί πάνω. Το αυτοκίνητο πήρε αμέσως φωτιά, εκείνος κάηκε και η γυναίκα του πρόλαβε να βγει” τόνισε μιλώντας στην εκπομπή “Συνδέσεις“.

Όπως είπε, όλα τα super cars έχουν πίσω τη μηχανή γι αυτό και με το παραμικρό παίρνουν ακαριαία φωτιά. Άλλωστε, όπως σημείωσε, το αυτοκίνητο χτύπησε πρώτα μπροστά και ύστερα πίσω.

Αίσθηση προκάλεσε η λεπτομέρεια που αποκάλυψε ο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος γνώριζε το θύμα. Το όχημα παρελήφθη από τον ίδιο μόλις λίγα λεπτά πριν το τροχαίο. “Το είχε πάρει μόλις, το είχε ξεφορτώσει στη Βούλα και το κακό έγινε μετά από 1-2 χλμ μακριά από το σημείο που το πήρε. Ήταν η πρώτη βόλτα που έκανε με το αμάξι” είπε.

Η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού παραμένει στο Ασκληπιείο Βούλας, προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή. Σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα αλλά και εγκαύματα.

Οι Αρχές συλλέγουν υλικό και μαρτυρίες από το σημείο του τραγικού τροχαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος