Ατύχημα στην Αίγινα: Στο «Παίδων» με κακώσεις στο θώρακα η 14χρονη μαθήτρια – Με εκδορές οι άλλες δύο

Τρεις μαθήτριες τραυματίστηκαν σήμερα (04.05.2023) σε σχολική εκδρομή στην Αίγινα, καθώς βρέθηκαν ξαφνικά ανάμεσα σε δύο πούλμαν.

Το πούλμαν είχε ακινητοποιηθεί και αποβίβαζε μαθητές από το 5ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, που πραγματοποιούσαν εκδρομή, όταν ξαφνικά λύθηκε το χειρόφρενο ενός άλλου πούλμαν που μετέφερε προσκυνητές, να περνάει δίπλα από το σχολικό, με αποτέλεσμα οι τρεις μαθήτριες να βρεθούν ανάμεσα στα δύο πούλμαν και στη συνέχεια το πούλμαν να προσκρούσει σε δέντρο.

Οι μαθήτριες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, έγιναν οι πρώτες εξετάσεις και μετά από ακτινολογικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η μία κοπέλα έφερε κακώσεις στον θώρακα, ενώ οι άλλες δύο απλές εκδορές.

Στη συνέχεια, συνοδεία ιατρικού προσωπικού οδηγήθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά, όπου βρισκόταν Κινητή Ιατρική Μονάδα του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο, που τις μετέφερε στο «Αγία Σοφία».

Τα τρία κορίτσια είναι καλά στην υγεία τους και δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο, ενώ ο 40χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ συνελήφθη και ερευνάται αν ο οδηγός του πούλμαν είχε σταθμεύσει νόμιμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος