Ατύχημα σε λούνα παρκ: Βίντεο – ντοκουμέντο ΕΡΤ με μαρτυρία από το νοσοκομείο της 22χρονης τραυματία (video)

Το απόγευμα της Παρασκευής πήρε εξιτήριο και η 22χρονη που τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν εκτροχιάστηκε το τρενάκι στο οποίο επέβαινε σε γνωστό λούνα παρκ της Αθήνας, με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί μαζί με την παρέα της σε παράπλευρους θάμνους.

Η ίδια σε αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι πριν από μήνες, οπότε είχε ξαναπάει στο ίδιο λούνα παρκ, έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες, στο συγκεκριμένο τρενάκι, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει στοιχείο της έρευνας.

Ο εμπειρογνώμονας που όρισαν οι οικογένειες των τεσσάρων νεαρών, εντόπισε ευρήματα στο τρενάκι και εξέφρασε την απορία του για την εταιρεία που έκανε έλεγχο στο παιχνίδι, με πρωτοβουλία του ιδιώτη, χωρίς την άδεια του Εισαγγελέα.

«Ευρήματα υπάρχουν πάντως. Χθες ήρθε καποια ιδιωτική εταιρεία και έκανε επεμβάσεις. Ήταν το αποτέλεσμα της επέμβασης ιδιώτη. Δεν ήταν αυτό που σφραγίστηκε μετά το ατύχημα» ανέφερε ο τεχνικός σύμβουλος Κώστας Λακαφώτης.

Στο μεταξύ, στην εντατική εξακολουθεί να νοσηλεύεται μια 20χρονη κοπέλα, ενώ σοβαρή παραμένει και η κατάσταση της υγείας του 23χρονου που διαγνώστηκε με ρήξη σπλήνας.

Πηγή: ΕΡΤ

  • Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου – Άντζελα Ζούγρα – Νίκος Καπόγλης
  • Επιμέλεια: Ειρήνη Βασάλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος