Ατύχημα σε λούνα παρκ της Αθήνας: Νέα ανακοίνωση της εταιρείας – «Είμαστε στο πλευρό των τραυματισμένων»

Array

Στο πλευρό των τεσσάρων τραυματιών στο ατύχημα που έγινε το βράδυ της Τρίτης (06/09/22) δηλώνει μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της, κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η διοίκηση του λούνα παρκ της Αθήνας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν:

«Στην πολυετή λειτουργία του πάρκου ψυχαγωγίας δεν είχε συμβεί ποτέ κάποιο ατύχημα, γιατι τηρούνταν πάντοτε ευλαβικά οι όροι και οι προδιαγραφές ασφαλούς διεξαγωγής των ψυχαγωγικών παιγνίων. Στους συχνούς- πυκνούς ελέγχους των αρμοδίων δημοσίων αρχών δεν διαπιστώθηκε καποια παράβαση. Στην παρούσα χρονική στιγμή εκφράζουμε δημόσια την ειλικρινή και βαθειά λύπη μας για τους τραυματισμούς, που συνέβησαν στις εγκαταστάσεις μας, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και είμαστε στο πλευρό των τραυματισμένων. Ηδη δώσαμε εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μας, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να έρθει σε αμεση επικοινωνία με τους πληρεξούσιους δικηγόρους των τραυματισθεντων, ώστε να προσφέρουμε την αναγκαία βοήθεια στους εντολείς τους. Η άνω πρωτοβουλία μας εκπορεύεται εκ λόγων ηθικού καθήκοντος και δεν συνιστά παραδοχή υπαιτιοτητας. Προέχει να γίνουν καλά οι τραυματισθέντες και είναι βέβαιον οτι τα θεσμικά όργανα της πολιτείας θα διαφωτίσουν καθε πτυχή αυτού του θλιβερού συμβάντος».

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη 

Ο δικηγόρος ενός από τους τραυματίες, κ. Παναγιώτης Καρυδομάτης μίλησε για το περιστατικό στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις».

«Ο εντολέας μου μού περιέγραψε τη σκηνή: Αντιλαμβάνεται το τρενάκι να κατηφορίζει από την κορυφή του λόφου με μεγάλη ταχύτητα, δεν σταματάει στο σημείο που υπάρχει η λίμνη, συνεχίζει με μεγάλη φόρα και από την φορά της κίνησής του εκτοξεύτηκαν οι τέσσερις άνθρωποι και έπεσαν στη γη». Όσο για τα όσα υποστήριξε η επιχείρηση ότι μάλλον οι νέοι ήταν όρθιοι ο κ. Καρυδομάτης απάντησε: «Δεν είναι σοβαρή αντιμετώπιση, είναι μεγάλοι άνθρωποι δεν είναι μικρά παιδιά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος