«Ατραξιόν» το αιωρούμενο μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Συγγρού – Παραμένει στη θέση του για τρίτη ημέρα (video)

Array

Παραμένει για ακόμη μια ημέρα στον «αέρα» το τσιμεντένιο μπαλκόνι που έχει σπάσει και αποκολληθεί από την πρόσοψη ξενοδοχείου στη Λ. Συγγρού, βάζοντας σε κίνδυνο τους περαστικούς σε μια ιδιαίτερα τουριστική περιοχή κοντά στη Ακρόπολη.

Παρόλο που το επικίνδυνο συμβάν έγινε αντιληπτό το βράδυ περασμένης Παρασκευής 20 Ιανμουαρίου εντούτοις ακόμα τρεις ημέρες μετά οι ιδιοκτήτες του κτηρίου δεν το έχουν απομακρύνει από το ξενοδοχείο είτε με τη συνδρομή της πυροσβεστικής είτε ειδικών συνεργείων.

«Έχουν εκκενωθεί σύμφωνα με πληροφορίες και τα διπλανά δωμάτια, ενώ να πούμε ότι έχει γίνε… θέαμα στο μπαλκόνι. Έρχονται πολίτες και βγάζουν φωτογραφίες» μετέδωσε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Μαίρη Σκανδάλη, που βρέθησε στο σημείο της παρολίγον τραγωδίας.

Η ζημιά σημειώθηκε σε ένα παλαιάς κατασκευής ξενοδοχείο στη Λ. Συγγρού, το οποίο παρά την αποκόλληση του μπαλκονιού συνεχίζει να λειτουργεί. Το ευτύχημα είναι ότι την ώρα που άγνωστο για ποιο λόγο έσπασε το τσιμέντο που το συγκρατούσε δεν περνούσε κόσμος από το σημείο. Η αστυνομία έχει τοποθετήσει κορδέλες για να εμποδίζει τον κόσμο να διέρχεται από το σημείο με το «αιωρούμενο μπαλκόνι» έως ότου δοθεί οριστική λύση για την απομάκρυνσή του από το κτήριο.

Το περιστατικό με το μπαλκόνι που κρέμεται συνέβη στο ξενοδοχείο «Eλληνίς», το οποίο όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του είναι ανακαινισμένο και έχει «κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών».

Ρεπορτάζ: Μαίρη Σκανδάλη | Συνδέσεις | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος