T. Θεοδωρικάκος: Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στη Real – Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της Real News έπειτα από αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κοντά στη ΓΑΔΑ. Πρόκειται για 27χρονο ημεδαπό ο οποίος φερεται ως εμπλεκόμενος σε εμπρηστικές επιθέσεις και άλλα αδικήματα.

Η επιχείρηση έγινε προς αναζήτηση του εν λόγω ατόμου το οποίο εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση για τη διερεύνηση τυχόν άλλων έκνομων ενεργειών.

Την είδηση της σύλληψης έκανε γνωστή ο μέσω ανάρτησής του ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος.

“Ακόμα μία εγκληματική πράξη εξιχνιάστηκε. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, συνελήφθη σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της real news. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης” ανέφερε.

Η επιχείρηση συνεχίζεται για τη διερεύνηση τυχόν άλλων έκνομων ενεργειών.

Από την ΕΛΑΣ εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση

«Από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προσήχθη νεαρό άτομο που συμμετείχε σε εμπρηστικές ενέργειες στο πλαίσιο της ευρείας αστυνομικής επιχείρησης στα Προσφυγικά που είναι σε εξέλιξη από σήμερα το πρωί» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ρεπορτάζ Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος