Ασπρόπυργος: Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν οδηγό φορτηγού – Αποκλειστικό βίντεο

Τρία άτομα νεαρής ηλικίας στον Ασπρόσπυργο, άρπαξαν με τη βία οδηγό φορτηγού πολωνικής καταγωγής, τον έβαλαν στο αυτοκίνητό τους, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν. Η ΕΡΤ εξασφάλισε αποκαλυπτικό βίντεο από το περιστατικό.

Στο οπτικό υλικό φαίνεται το θύμα να περπατάει στο πεζοδρόμιο της Λ. Αθηνών κοντά στη γέφυρα Ασπροπύργου. Ξαφνικά σταματάει μπροστά του αυτοκίνητο των δραστών, κατεβαίνει ένας νεαρός τον τραβάει με δύναμη και τον επιβιβάζει στα πίσω καθίσματα.
Ο οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα και στη διαδρομή τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές και του αφαιρούν χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και τα κλειδιά του φορτηγού.
Μετά από 2 χιλιόμετρα πετάνε τον αλλοδαπό οδηγό, έξω από το αυτοκίνητο, κατεβαίνουν οι τρεις δράστες τον σέρνουν για αρκετά μέτρα στο δρόμο και του αφαιρούν το κινητό του τηλέφωνο. Τον εγκαταλείπουν αιμόφυρτο στη συμβολή των οδών Αγίου Γεωργίου και Ορφέως όπου τον βρήκαν εντελώς τυχαία αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που περνούσαν από το σημείο.

Μετά από έρευνες της Ασφάλειας Ασπροπύργου, και από το στίγμα του κλεμμένου κινητού συνελήφθη ένας 17χρονος ο οποίος αναγνωρίστηκε από τον Πολωνό οδηγό, ως ένας από τους δράστες που τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν. Γίνονται έρευνες για να ταυτοποιηθούν οι δύο συνεργοί του.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος