Aρση ασυλίας για Κασιδιάρη και Γιόγιακα, όχι γιά Γεωργιάδη

Υπέρ της άρσης της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και του βουλευτή της Ν.Δ. Βασίλη Γιόγιακα ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής η οποία αρνήθηκε να άρει την ασυλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται για επίθεση σε φωτογράφους και δημοσιογράφους στα δικαστήρια της Ευελπίδων μετά την αποφυλάκισή του λίγες μέρες αφότου η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είχε φυλακιστεί.

Η άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη αποφασίστηκε με 83 ψήφους υπέρ, 21 κατά και 7 λευκά ενώ του Βασίλη Γιόγιακα με 85 ψήφους υπέρ, 21 κατά και 5 λευκά. Ο Βασίλης Γιόγιακας κατηγορείται για υπόθεση όταν ήταν νομάρχης Θεσπρωτίας (αφορά σύμβαση για τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε αγροτεμάχιο και διένεξη με ιδιοκτήτη διπλανού οικοπέδου).
Η Ολομέλεια της Βουλής αρνήθηκε να άρει την ασυλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη, με 96 βουλευτές κατά της άρσης, 12 υπέρ και 3 λευκά. Ο Αδωνις Γεωργιάδης μηνύθηκε για συκοφαντική δυσφήμιση από τον Αρτέμη Σώρρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος