Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες

Array

Στον ανακριτή θα οδηγηθούν την Παρασκευή οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση με την αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω. Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για αρπαγή μωρού κατά συναυτουργία

Πρόκειται για δύο άνδρες, 30 και 34 ετών, που περιφέρονταν στο Αιγάλεω, κρατώντας ένα βρέφος οκτώ μηνών στην αγκαλιά τους και συνελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία.

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες

Στην αρχή υποστήριξαν ότι τους είπε η μητέρα να πουλήσουν το βρέφος για 50.000 ευρώ, ωστόσο μετά διαφοροποίησαν τα λεγόμενά τους και είπαν αυτό και ότι τελικά το είχαν πάρει για βόλτα και ύστερα απομακρύνθηκαν.Σύμφωνα με πληροφορίες από το Τμήμα Ανηλίκων, δεν είναι κύκλωμα εμπορίας βρεφών.

Εντύπωση έκανε από την αρχή το ποσό που ανέφεραν (50.000 ευρώ) οι δράστες, ενώ συνήθως οι «τιμές» κυμαίνονται γύρω στις 10.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την διεξαγωγή της έρευνας, προκειμένου να διαλευκανθεί τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα, έχουν κατασχεθεί κινητά τηλέφωνα.

Tο βρέφος βρίσκεται στο Νοσοκομείο Παίδων για εξετάσεις.

Τον πατέρα του βρέφους που απήχθη στο Αιγάλεω, ως πρόσωπο κλειδί στην παράξενη υπόθεση αρπαγής, αναζητάει η αστυνομία καθώς η μητέρα του μωρού δήλωσε ότι έχει άλλα 4 παιδιά, τα οποία ζουν με τον πατέρα τους στο Βόλο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος