Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Βρίσκεται στη Νορβηγία σύμφωνα με πληροφορίες

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον 6χρονο που έπεσε θύμα αρπαγής από το σπίτι του στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί βρίσκεται ήδη στη Νορβηγία με τον Νορβηγό πατέρα του. Φαίνεται πως έφυγε από Θεσσαλονίκη αρχικά για Δανία με πλαστό διαβατήριο.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πατέρας του,  συνοδευόμενος από στενό συγγενή του άρπαξαν το παιδί στις 8.40 το βράδυ της Τρίτης  από το σπίτι που βρισκόταν με την προγιαγιά του στην Κηφισιά και διέφυγαν χρησιμοποιώντας νοικιασμένο λευκό βάν το οποίο εγκατέλειψαν έξω από τα γραφεία της ενοικιάστριας εταιρείας στη Λ. Συγγρού. Κατόπιν με άλλο ΙΧ κατευθύνθηκαν προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με σκοπό να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό άλλη ευρωπαϊκή χώρα καθώς δεν υπήρχε απευθείας πτήση για Όσλο.

Το βαν βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για συλλογή τυχόν γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων.

Όλα έδειχαν από την αρχή ότι το κίνητρο της αρπαγής κρυβόταν στη διαμάχη μεταξύ των γονιών για την επιμέλεια του παιδιου καθώς ο πατέρας του είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας.

Διαβάστε επίσης Κ. Γιαννόπουλος στο Πρώτο: Όποιος και να έχει δίκιο βάζουν στην μέση ένα παιδί και το κάνουν φυγά (audio)

Ο δικηγόρος του πατέρα επικοινώνησε με το Χαμόγελο του Παιδιού λέγοντας πως το παιδί είναι ασφαλές και ζήτησε να αρθεί ο συναγερμός Amber Alert.

Οι ελληνικές και νορβηγικές αρχές βρίσκονται σε στενή συνεργασία ώστε να εντοπιστεί το παιδί και να διασφαλιστεί ότι το email δεν είναι απλά παραπλανητιό για να σταματήσουν οι έρευνες.

Ρεπορτάζ Γ. Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος