Αργυρούπολη – ξυλοδαρμός: Μάχη σε ΜΕΘ για τη 40χρονη – Τι λέει η κόρη του δράστη

Στην Μονάδα Εντατικής του «Ευαγγελισμού» δίνει μάχη για τη ζωή της η 40χρονη, την οποία τραυμάτισε μέχρι αναισθησίας στο κεφάλι, το πρόσωπο και το θώρακα ο 46χρονος σύντροφός της που καταζητείται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τον «Ευαγγελισμό» ακόμη και γιατροί σοκαρίστηκαν από τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη η 40χρονη η οποία και υποβλήθηκε σε κρανιεκτομή γα να αφαιρεθούν αιματώματα.

Το 2015 στο Άργος, ο 46χρονος είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, η οποία ήταν ανήλικη και δεν υπέβαλε μήνυση εναντίον του ενώ  ο ίδιος δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

«Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης. Χτύπησε τη σύντροφό του. Χαροπαλεύει η γυναίκα. Ντρέπομαι γι’ αυτόν, να σαπίσει στην φυλακή», έγραψε η κόρη του 46χρονου σε ανάρτηση με την οποία ενημερώνει ότι ο πατέρας της κινείται με όχημα μάρκας KIA χρώματος ασημί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε και ο άνδρας, γνώστης πολεμικών τεχνών, επιτέθηκε με κλωτσιές και γροθιές και στη συνέχεια την εγκατέλειψε, αιμόφυρτη στο διαμέρισμα επί της οδού Ολυμπίας στην Αργυρούπολη.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 46χρονος ενημέρωσε συγγενικό πρόσωπο το οποίο με την σειρά του κάλεσε το ΕΚΑΒ. Ωστόσο μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί, εκείνος είχε εξαφανιστεί.

Ο ύποπτος καταζητείται, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής. Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι ο κατηγορούμενος ίσως κρύβεται σε σπίτι φιλικού ή συγγενικού του προσώπου, αλλά παραμένει ως ενδεχόμενο να παραδοθεί από μόνος του, αφού γνωρίζει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει.

Παράλληλα, ενδεικτικό της έκτασης που έχει λάβει η βία κατά των γυναικών είναι το γεγονός ότι μόνο η αρμόδια Υπηρεσία της ΕΛΑΣ στον Άλιμο, έχει διαχειριστεί μέσα σε ένα τρίμηνο 110 υποθέσεις, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Ατικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ο 46χρονος είχε 4 παιδιά, από τρεις προηγούμενους γάμους και με την 40χρονη συνδεόταν τον τελευταίο καιρό.

Ρεπορτάζ: ‘Αντζελα Ζούγρα, Nόρα Μολυβιάτη, Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος