Απόπειρες εμπρησμού καταγγέλλει ο Δήμαρχος Λοκρών: Έχουν προσπαθήσει επτά φορές να βάλουν φωτιά σε Μαλεσίνα – Θεολόγο

Καταγγελία για απόπειρα εμπρησμού έκανε ο Δήμαρχος Λοκρών για τη φωτιά, τις προηγούμενες ημέρες, στη Μαλεσίνα και στον Θεολόγο.  Χαρακτηριστικά όπως λέει, ότι από την προηγούμενη εβδομάδα έχει χάσει το λογαριασμό για το πόσες φορές έχουν επιχειρήσει να βάλουν φωτιά, στην περιοχή.

«Είχαμε μία καταστροφική φωτιά, η οποία κατέκαψε σπίτια και ελιές, στις 6 Αυγούστου. Την προηγούμενη μέρα είχαμε 4 διαφορετικές εστίες, εμπρησμούς όπως θεωρούμε, τους οποίους τους πρόλαβε η πυροσβεστική, και μετά την κατάσβεση της φωτιάς στις 6 Αυγούστου, έχουμε κάθε δύο μέρες περίπου, καινούρια εστία φωτιάς (…) Δεν μπορεί να έχουν προκύψει από μόνες τους αυτές οι φωτιές. Έχουμε βρει γκαζάκια. Τέλος Ιουλίου είχαμε βρει γκαζάκια, σε παραλία που βρίσκεται κοντά στο σημείο που εκδηλώθηκαν οι φωτιές. Και από τότε και μετά έχουν βρεθεί κάποια υλικά, αλλά αυτή την στιγμή είναι σε εξέλιξη προανάκριση του πυροσβεστικού σώματος» είπε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντες.

Σήμερα το πρωί  ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος είχε καταγγείλει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, νέα προσπάθεια εμπρησμού, στο δασάκι της Αργυρούπολης, κοντά στον Υμηττό, τη δεύτερη μέσα σε μια εβδομάδα.

Ρεπορτάζ Κ. Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος