Απόπειρα αρπαγής παιδιού – Κρατείται η γυναίκα που την επιχείρησε

Array

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, όταν άγνωστη επιχείρησε να αρπάξει βρέφος από το αυτοκίνητο της θείας του, στο κέντρο της Αθήνας.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην οδό Μεϊντάνη, όπου στάθμευσε το όχημά της η γυναίκα. Όπως καταγγέλλει η γυναίκα, όλα έγιναν όταν η ίδια απομακρύνθηκε για λίγο από το σημείο, αφήνοντας το 2χρονο παιδί στο αυτοκίνητο.

Τότε μια άγνωστη γυναίκα πλησίασε το ΙΧ και προσπάθησε να αρπάξει το μωρό. Εκείνη άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα η γυναίκα να το βάλει στα πόδια. Ακολούθησε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και ύστερα από πληροφορίες ότι η εμπλεκόμενη στο περιστατικό είχε μπει σε κοντινό σπίτι, οι Αρχές προχώρησαν σε επιχείρηση παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Σε βάρος μιας 55χρονης σχηματίστηκε δικογραφία. Στη θεία του παιδιού οι αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφίες της γυναίκας και φέρεται να αναγνωρίστηκε ως εμπλεκόμενη στο περιστατικό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 55χρονη αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα, ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί τέσσερις φορές.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος