Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» κλείνει τον κυκλο εκατοντάδων δράσεων και εκδηλώσεων στην Ελλάδα και όπου υπάρχει Ελληνισμός, με τον απολογισμό της πολύμηνης προσπάθειας. Στο Μέγαρο Μουσικής προβλήθηκε ο απολογισμός σε μορφή ντοκιμαντέρ με την πρόεδρο της Επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη να αναφέρεται και στη συμμετοχή της κοινωνίας, με περισσότετρες από 2.870 προτάσεις.
Παράλληλη ήταν η τελετή ανανγώρισης των μελών του χορηγικού προγράμματος κατά την οποία βραβεύτηκε και η ΕΡΤ ως τηλεοπτικός χορηγός για την προβολή των δράσεων που συνέπεσαν με τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Γαμπρίτσος και ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης, Φώτης Καφαράκης.
Πηγή:ΕΡΤ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος