Αποκλειστικά στην ΕΡΤ η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Δικαίωση είναι τα ισόβια να είναι ισόβια»

Την Παρασκευή 20 Μαΐου αναμένεται η απόφαση του Εφετείου για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας μίλησε αποκλειστικά στην ΕΡΤ για τις πολλές και βασανιστικές αναβολές της δίκης, για την αυστηροποίηση των ποινών για τα ιδιαιτέρως ειδεχθή εγκλήματα και για την πολύτιμη στήριξη των υπόλοιπων μανάδων που έχασαν με τραγικό τρόπο τις κόρες τους.

Κάθε δίκη είναι και θάνατος για τους γονείς της δολοφονημένης Ελένης.

«Είναι μια οδυνηρή επώδυνη ψυχοφθόρα διαδικασία. Να πηγαίνεις μέσα στον χώρο του δικαστηρίου κάθε φορά και να βιώνεις τα βασανίστρια του παιδιού σου. Ποια μάνα και ποιος πατέρας θα το άντεχε όλο αυτό και να βλέπεις ότι τελικά σε αυτήν την αίθουσα που γίνονται οι δίκες ποιος δικάζεται δικάζεται το θύμα ή οι δολοφόνοι;» λέει η μάνα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, κ. Κούλα Τοπαλούδη – Αρμουτίδου.

Αύριο Παρασκευή (20/5) θα αποφασιστεί από το Εφετείο Αθηνών αν η πρωτόδικη απόφαση για ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξης θα ισχύσει ή αν θα υπάρξει ευνοϊκότερη μεταχείριση.

«3.30 ώρες βασανίστηκε ένιωσε όλες τος μορφές βίας σωματική λεκτική να την πολτοποιούν να στραγγαλίζουν… Δικαίωση είναι τα ισόβια να είναι ισόβια εκεί να μείνουν αν μείνουν και αυστηροποιηθούν οι νόμοι και είναι παραδειγματικοί και τιμωρητικοί δεν θα σκότωναν άλλοι επίδοξοι δολοφόνοι τα κορίτσια τις γυναίκες τους τις φίλες τους» λέει η μητέρα της.

Από τις εντονότερες εικόνες στο εφετείο Αθηνών ήταν η αγκαλιά των τριών μανάδων των δολοφονημένων γυναικών, της Ελένης, της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς.

Αποκλειστικά στην ΕΡΤ η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Δικαίωση είναι τα ισόβια να είναι ισόβια»
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

«Η φωνή μας γίνεται δυνατότερη η αγκαλιά μας γίνεται μεγαλύτερη μιλάμε την ίδια γλώσσα βιώνουμε τον ίδιο πόνο κλαίμε για τον άδικο χαμό των κοριτσιών μας είναι μια ψυχική στήριξη» εξομολογείται.

Για αδιαφορία της πολιτείας προς τις οικογένειες των θυμάτων κάνει λόγο η Κούλα Αρμουτίδου και μαζί με τις μητέρες άλλων αδικοχαμένων κοριτσιών ζητά άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Μπατζάκη, Βαλέρια Δολαψάκη

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος