Αποκαταστάθηκε η βλάβη με το οξυγόνο στο Νοσοκομείο Καρδίτσας – Επιστρέφουν σταδιακά οι 15 ασθενείς

Επιστρέφουν σταδιακά από σήμερα στο Νοσοκομείο Καρδίτσας οι 15 ασθενείς που μεταφέρθηκαν νωρίς το πρωί στο νοσοκομείο Τρικάλων, μετά από βλάβη που σημειώθηκε στον ρυθμιστή οξυγόνου του Νοσοκομείου.

«Στις 12:30 ολοκληρώθηκε ο επιτόπιος έλεγχος και με τις ενέργειες ειδικού κλιμακίου τεχνικών, αποκαταστάθηκε η βλάβη και το σύστημα οξυγόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας λειτουργεί και πάλι κανονικά» σημειώνεται σε ανακοίνωση του Νοσοκομείου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι 2 από τους 15 ασθενείς νοσηλεύονται σε ΜΕΘ.

Η βλάβη παρουσιάστηκε στην κεντρική μονάδα οξυγόνου. Οι γιατροί του Νοσοκομείου Καρδίτσας, είχαν επισημάνει από το δεύτερο κύμα της πανδημίας, την ανάγκη συντήρησης του εξοπλισμού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Καρδίτσας κ. Έκτορας Γάζος, ο οποίος επανέλαβε το αίτημα για επίταξη κλειστής ιδιωτικής δομής στην Καρδίτσα με δυναμικότητα παροχής οξυγόνου για 50 ασθενείς.

Ρεπορτάζ: Ελπίδα Κουτσογιάννη

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ