«Αντίο» στον Κώστα Καζάκο: Αποχαιρετιστήρια τελετή του ΚΚΕ στη μνήμη του σπουδαίου ηθοποιού και μαχητή

Array

Η οικογένεια του Κώστα Καζάκου και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ διοργάνωσαν αποχαιρετιστήρια τελετή με προσκεκλημένους όλους τους φίλους του και τον κόσμο που τον αγάπησε για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό. 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, η Αλέκα Παπαρήγα, πολιτικοί, διανοούμενοι, καλλιτέχνες και η οικογένεια του τίμησαν με τη συμμετοχή τους σε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στον Περισσό, τον αείμνηστο ηθοποιό και πολιτικό Κώστα Καζάκο.

Εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, η αποχαιρετιστήρια ομιλία πραγματοποιήθηκε από την Αλέκα Παπαρήγα, η οποία ξεκινώντας είπε με συγκίνηση: «Ο Κώστας Καζάκος έζησε, έδρασε, έπαιξε, σκηνοθέτησε, σε αντιστοιχία με την ιδεολογία και τις αξίες που υπερασπίζουμε».

Ο Κώστας Καζάκος, με μακρά και πολύτιμη καριέρα σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 87 ετών καθώς αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα.

Ο Κώστας Καζάκος υπήρξε σκληρός αγωνιστής για τις ιδέες του, όπως είπε και ο Άγγελος Αντωνόπουλος: «Το ταξίδι αυτό, οι δρόμοι αυτού του ταξιδιού φωτίζονταν από το φως της ιδεολογίας του».

Τέλος, η τελετή έκλεισε με μια συγκινητική ομιλία από την κόρη του, Ηλέκτρα Καζάκου, λέγοντας με δάκρυα στα μάτια: «Για εμάς ο μπαμπάς μας θα είναι πάντα ο Δίας»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος