Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση απο την Τροχαία Αττικής αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας καθώς μετά την ολοκλήρωση της πορείας διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών, άνοιξαν όλοι οι δρόμοι που ειχαν κλείσει.
Συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή, πραγματοποίησαν δάσκαλοι και καθηγητές στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους, αντιδρώντας στο μέτρο της ατομικής αξιολόγησης.
- Μαζική συμμετοχή σε απεργία και συγκέντρωση των εκπαιδευτικών για την αξιολόγηση
- Πανεκπαιδευτική 24ωρη απεργία για την ατομική αξιολόγηση
Οι εκπαιδευτικοί αντιδρούν στο μέτρο της αξιολόγησης, καθώς όπως υποστηρίζουν έχει μία τιμωρητική προσέγγιση αφού δεν έχουν αξιολογηθεί οι υποδομές. Ζητούν από όσους εμπλέκονται στη διαδικασία της αξιολόγησης να απέχουν.
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται παράλληλα σε μεγάλες πόλες της χώρας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κορυφή της πορείαςπρος τη Βουλή βρίσκονται φοιτητές από καλλιτεχνικές σχολές ενώ συμμετέχουν και μαθητικοί σύλλογοι.
Ρεπορτάζ: Ηλίας Κούκος | ΕΡΤ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος