Αντί για την εκκλησία κατέληξαν στα δικαστήρια – Τι λέει ο δικηγόρος της νύφης στο Αγρίνιο (video)

Σαν σενάριο κινηματογραφικής ταινίας ακούγεται ο ισχυρισμός μίας νύφης που κατηγορεί τον γαμπρό ότι σκηνοθέτησε ληστεία και ξυλοδαρμό την παραμονή του γάμου για να μην την παντρευτεί. Για τα επακόλουθα του… στρίβειν δια του αρραβώνος στο Αγρίνιο μίλησε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της κοπέλας, Σπύρος Κωνσταντάρας.

«Υπάρχει μία σκηνοθετημένη ληστεία παραμονές του γάμου προκειμένου να ματαιωθεί το μυστήριο. Έχει τη φαιδρή του διάσταση αλλά και τη σοβαρή, της τιμής μιας κοπέλας που σε τίποτα δεν έφταιγε να πέσει θύμα μιας σκηνοθεσίας που θα μπορούσε να αποφευχθεί».

Μιλώντας για την υπόθεση ο κ. Κωνσταντάρας αποκάλυψε ότι «ο μεν κύριος είναι κατηγορούμενος για ψευδορκία. Δέθηκε μόνος του, φιμώθηκε μόνος. Κατά τους ισχυρισμούς της εντολέως μου χτυπήθηκε μόνος του. Είπε ότι τον λήστεψαν με βία κάποιοι δράστες».

Κατόπιν, όπως είπε, ο γάμος ματαιώθηκε ενώ εξαφανίστηκαν και τα δώρα του γάμου. «Τα δώρα του γάμου εξαφανίστηκαν, με πρώτο αυτό της αναδόχου» είπε ο κ. Κωνσταντάρας επισημαίνοντας ότι το γεγονός ότι εξαφανίστηκαν δώρα που ήταν χρήσιμα για την τέλεση του μυστηρίου. Γεγονός που κίνησε υποψίες στην οικογένεια της νύφης.

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί ένας άνθρωπος να οδηγηθεί σε αυτή την σκηνοθεσία ο δικηγόρος της νύφης είπε ότι «το γεγονός της σκηνοθέτησης της ληστείας το ομολόγησε και ο ίδιος.

Έστριψε δια του αρραβώνος δύο ημέρες πριν το γάμο

«Η νύφη συνέδεσε όλο το παζλ και τα περιστατικά», τόνισε ο κ. Κωνσταντάρας για το περιστατικό που συνέβη δύο ημέρες πριν από το γάμο.

«Από το υλικό της δικογραφίας είδα μία σκηνοθεσία που πραγματικά έβγαζε μάτι» είπε ο κ. Κωνσταντάρας και πρόσθεσε ότι «υπό το βάρος αυτό αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι δεν υπήρξε ληστεία γι’ αυτό και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ψευδορκία μάρτυρα ενώπιον των αρχών».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της νύφης η υποτιθέμενη ληστεία έγινε το βράδυ που είχαν το προγαμήλιο γλέντι στο πατρικό σπίτι της νύφης.

«Πρόκειται για ένα σενάριο που έχει τη φαιδρότητά του αλλά και τη σοβαρή πλευρά. Μία κοπέλα ταλαιπωρήθηκε και μία κοινωνία που σχολιάζει και μια οικογένεια που έμεινε πολύ στεναχωρημένη από αυτό το γεγονός», επισήμανε ο κ. Κωνσταντάρας λέγοντας ότι πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη ενώ έχει υποβληθεί και σχετική μήνυση για κλοπή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος