Ανησυχία εκπαιδευτικών και γονέων για τις ρωγμές στις αίθουσες του 3ου Γυμνασίου Χαλανδρίου

Εκπαιδευτικοί και γονείς εκδήλωσαν την ανησυχία τους για τις ρωγμές στους τοίχους και το δάπεδο του 3ου Γυμνασίου Χαλανδρίου. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, κ. Οικονομόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Από τις έξι…», ζητώντας να γίνει ένας έλεγχος, μία στατική μελέτη στο κτίριο, καθώς τα παιδιά τους κάνουν μάθημα κάτω από αυτές τις συνθήκες.

«Η πρόσφατη κακοκαιρία μάλιστα, δημιούργησε μία κλίση στον εξωτερικό μαντρότοιχο του σχολείου, ενώ καθημερινά περνούν όλα τα παιδιά από αυτόν. Αν και το πρόβλημα ξεκίνησε τρία χρόνια πριν, μετά από όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ειδικοί μας επιβεβαίωσαν ότι το κτίριο είναι ακόμη ασφαλές για τα παιδιά, χωρίς όμως να αποκλείουν ότι θα ισχύει το ίδιο και σε βάθος χρόνου. Οι ειδικοί ήρθαν με δική μας πρωτοβουλία, αφού σε όποια αρχή κι αν έχουμε απευθυνθεί, δεν έχουμε λάβει απάντηση. Συνεπώς, δεν υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο που να επιβεβαιώνει πως ο χώρος δεν είναι επικίνδυνος» πρόσθεσε.

Τέλος, ο πρόεδρος έκανε συγκεκριμένα έκκληση λέγοντας: «Ζητάμε να έρθει ένα τεχνικά εξειδικευμένο κλιμάκιο, να κάνει την αυτοψία, με σκοπό να βρει την προέλευση των ρηγμάτων, για να δούμε εν τέλει εάν υπάρχει κάποιο στατικό πρόβλημα και μετά να προχωρήσει στην επίλυσή του, για να είμαστε όλοι ήσυχοι και τα παιδιά μας ασφαλή».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος