Ανδραβίδα: Αυτοψία στο σπίτι της 4μελούς οικογένειας που δολοφονήθηκε – Το χρονικό της “φρίκης”

Στην Πάτρα θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση των 4 μελών της οικογένειας που δολοφονήθηκε χθες στην Ανδραβίδα, με θύματα τους γονείς και δύο ανήλικα παιδιά. Από το αποτρόπαιο έγκλημα, γλύτωσε μόνο ο 11χρονος γιός της οικογένειας.

Συγκλονισμένη η Ηλεία, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις της στυγερής τετραπλής δολοφονίας, που σημειώθηκε χθες στην Ανδραβίδα με θύματα δυο μικρά αγοράκια ηλικίας ενός και δύο ετών και τους γονείς τους, Aρμάντο και Μαρία Κλότσι, ηλικίας μεταξύ 30 και 35 ετών.

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα και κλιμάκιο της αστυνομίας εξετάζουν τα ευρήματα στο σπίτι της οικογένειας όπου συνέβη η τραγωδία χθες Τετάρτη 2 Μαρτίου. Ο τραγικός απολογισμός της δολοφονίας είναι να χάσουν την ζωή τους ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας δύο και τριών ετών.

Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται και στο οικείο περιβάλλον της οικογένειας, αναζητώντας ένα πρόσωπο που έχει να δώσει σημεία ζωής απο χθες και σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαφορές με την οικογένεια. Σήμερα οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του προσώπου αυτού και αναζήτησαν στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν στην διαλεύκανση του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πολύωρης αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ βρέθηκαν στοιχεία, τα οποία εκτιμάται ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών, όμως οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο σπίτι, κυρίως η έλλειψη ρεύματος, δεν επέτρεπαν την απρόσκοπτη διεξαγωγή των ερευνών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τη συγκέντρωση στοιχείων μέσα από το σπίτι της οικογένειας, αλλά και τη λήψη καταθέσεων από άτομα που θα μπορούσαν με τις μαρτυρίες τους να συνεισφέρουν στην εξέλιξη των ερευνών.

Το χρονικό της “φρίκης”

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας εντοπίστηκαν νεκρά χθες το απόγευμα μέσα στο σπίτι τους από το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα 10χρονο αγοράκι, που σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της, το οποίο την ώρα του φονικού φέρεται να έπαιζε με το ποδήλατό του στην πλατεία…

Όταν γύρισε και άνοιξε την πόρτα της οικίας, που έμεναν βρέθηκε αντιμέτωπο με το αποτρόπαιο θέαμα αντικρίζοντας τα δυο αδελφάκια του χωρίς τις αισθήσεις τους και τους γονείς νεκρούς στην αυλή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο με διαφορετικό τρόπο αφού τα δυο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία ενώ το ζευγάρι φέρεται να κατέληξε από πυροβολισμούς, που δέχτηκε.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, προκειμένου να αποκαλύψουν την ταυτότητα του δράστη και να ξετυλίξουν το κουβάρι της ασύλληπτης οικογενειακής τραγωδίας ,που συγκλόνισε την μικρή κοινωνία της Ανδραβίδας συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ, τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού και στον περιβάλλοντα χώρο, όσο και στην ευρύτερη περιοχή, αναζητώντας κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην άκρη του νήματος.

Η κοινωνία της περιοχής παραμένει συγκλονισμένη, αλλά και τρομαγμένη μετά από όσα έγιναν αφού όσο ο δράστης ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος και όλοι φοβούνται μήπως κρύβεται κάπου κοντά τους αν δεν έχει διαφύγει εκτός Νομού.

Ρεπορτάζ: Χρίστος Πλευριάς

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος