Αναβλήθηκε η δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας κατηγορούμενου για βιασμό ανήλικης (video)

Αναβλήθηκε για τις 4 Απριλίου, η δίκη του 39χρονου προπονητή ιστιοπλοΐας, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό της 11χρονης τότε αθλήτριάς του.

Η δίκη ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο, και σήμερα η κοπέλα θα κατέθετε στο ακροατήριο, κεκλεισμένων των θυρών, όπως η ίδια ζήτησε.

Λόγοι υγείας μέλους της σύνθεσης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου οδήγησαν σε αναβολή την δίκη του 39χρονου.  Δεν είχε προβλεφθεί κλήρωση αναπληρωματικού τακτικού δικαστή.

Το δικαστήριο έδωσε την πιο σύντομη διαθέσιμη δικάσιμο, ώστε να μην τεθεί για τον προσωρινά κρατούμενο, από τα τέλη Ιανουαρίου 2021, προπονητή ζήτημα συμπλήρωσης 18μήνου.

Ο υπόδικος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρησης σε ασέλγεια και αποπλάνησης σε βάρος της 11χρονης, τότε, αθλήτριας ιστιοπλοΐας και έως τα 14 χρόνια της.

Η 21 ετών σήμερα Αμαλία, με την στήριξη και συμπαράσταση της Σοφίας  Μπεκατώρου, είχε καταγγείλει πριν έναν χρόνο στον εισαγγελέα όσα βίωσε στα χέρια του προπονητή της, επιβεβαιώνοντας όσα είχε ήδη καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές για την υπόθεσή της, η Ολυμπιονίκης.

Ρεπορτάζ: Βαλέρια Δολαψάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος