Αναβλήθηκε η δίκη του γνωστού τραγουδιστή για τις 19 Φεβρουαρίου

Αναβλήθηκε για τις 19 Φεβρουαρίου η δίκη του γνωστού τραγουδιστή που είχε συλληφθεί επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο καλλιτέχνης είχε πάρει στις 3 Φεβρουαρίου τριήμερη αναβολή για την δίκη του από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο όπου οδηγήθηκε μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για τα αδικήματα της επικίνδυνης οδήγησης, από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Μάλιστα ο ίδιος προσπάθησε να διαφύγει από αστυνομικό μπλόκο. Αστυνομικός μπήκε μπροστά του στην προσπάθεια του να τον σταματήσει με τον οδηγό να τον αγνοεί και να περνάει με ταχύτητα.

Δόθηκε σήμα σε άλλες αστυνομικές δυνάμεις και στην περιοχή της Ομόνοιας τον ακινητοποίησαν, του έκαναν έλεγχο και το αλκοτέστ χτύπησε κόκκινο.

Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ – Προσπάθησε να διαφύγει

Συγκεκριμένα το δεύτερο αλκοτέστ είχε δείξει 0,83 πολύ πάνω από το επιτρεπτό όριο για αυτό και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.200 ευρώ καθώς και αφαίρεση στοιχείων οδήγησης για έξι μήνες.

Σε ανάρτησή του ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη και έκανε λόγο για ένα λάθος.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος