Αναρτήθηκε ο πίνακας των υποψηφίων του διαγωνισμού για την επιλογή υποψηφίων στα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ της ειδικής κατηγορίας “Έλληνες εξωτερικού με ελλειπή δικαιολογητικά”

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (https://www.haf.gr) η κατάσταση με τα ονόματα των Ελλήνων του εξωτερικού, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για την επιλογή υποψηφίων στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ) – Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών( ΑΣΣΥ) ακαδημαικού έτους 2023-2024, τα δικαιολογητικά των οποίων παρουσιάζουν ελλείψεις ή τυπικές παραλείψεις, μετά από τον έλεγχό τους από τη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ).

Οι εν λόγω υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν στην ΔΑΕ μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης b1_com.dae@haf.gr, τα ελλείποντα – ελλιπή δικαιολογητικά, έως την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 και ώρα 23:59.

Τα ελλιπή δικαιολογητικά που θα επισυνάπτονται πρέπει να είναι ευκρινή, σε μορφή PDF. Στο θέμα του email θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου.

Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινήσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-8192132 -2133 -2134, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (07:30 – 14:30).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος