Θάνατος του 33χρονου στην Κρήτη: Αναζητούν την προέλευση της φονικής φωτοβολίδας, τι αναφέρουν οι πληροφορίες – Την Τετάρτη η κηδεία

Σύνοψη
  • Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον άνθρωπο, που σύμφωνα με όσα φέρονται να κατέθεσαν οι φίλοι του 33χρονου, τούς προμήθευσε τις ναυτικές φωτοβολίδες

Σε τραγωδία κατέληξε το γλέντι του καρναβαλιού, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, όταν 33χρονος έχασε την ζωή του, ενώ διασκέδαζε με την παρέα του, κάνοντας χρήση ναυτικών φωτοβολίδων. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, μία εξ αυτών εξερράγη, και καρφώθηκε στο σώμα του.

Η τοπική κοινωνία στον Άγιο Νικόλαο είναι σοκαρισμένη, καθώς ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό άτομο ο 33χρονος. Διατηρούσε αρτοποιείο στην πόλη του Αγίου Νικολάου και αυτό που λένε οι κάτοικοι είναι ότι ήταν ένας άνθρωπος, ένα παλικάρι που ήταν συνέχεια με το χαμόγελο στα χείλη. Οι δύο φίλοι του, οι οποίοι ήταν μαζί του το βράδυ της Κυριακής και διασκέδαζαν και άναβαν τις ναυτικές φωτοβολίδες και οι οποίοι συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα. Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη κατοχή και χρήση φωτοβολίδων και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η ανάκριση συνεχίζεται από τις αστυνομικές αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο φίλοι φέρονται να υποστήριξαν ότι τις φωτοβολίδες, οι οποίες ήταν ληγμένες, τις προμηθεύτηκαν όχι από κάποιο κατάστημα, αλλά από κάποιον ιδιοκτήτη σκάφους, δεν τον κατονόμασαν όμως.

Πάντως οι αστυνομικές αρχές ψάχνουν να βρουν ποιος ήταν ο άνθρωπος ο οποίος τους προμήθευσε τις ναυτικές φωτοβολίδες.

Η νεκροψία θα γίνει σήμερα στο σώμα του 33χρονου και η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο.

Ρεπορτάζ: Σταυρούλα Κατσουλάκη

Σχετική είδηση: Τραγωδία στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης – 33χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος