Αν. Κονδύλης, δήμαρχος Αλίμου: Είμαστε ένα τέταρτο από την Ακρόπολη – Δωρεάν όλες οι εγκαταστάσεις για τους λουόμενους (video)

Ξεκίνησαν τις βουτιές τους στις παραλίες της Αττικής οι Αθηναίοι και στην ΕΡΤ μίλησε ο Ανδρέας Κονδύλης, δήμαρχος Αλίμου, με φόντο τη θάλασσα, όπου από νωρίς συρρέουν οι λουόμενοι.

«Όλες οι εγκαταστάσεις μας είναι δωρεάν: από τα ντουζ, τις εγκαταστάσεις, το πάρκινγκ» δήλωσε στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο κ. Κονδύλης επισημαίνοντας ότι το δίκτυο του τραμ διευκολύνει τον κόσμο να επισκεφθεί το παραλιακό μέτωπο της Αττικής.

«Μένουν έκπληκτοι από το πόσο ωραίες παραλίες υπάρχουν τόσο κοντά στο κέντρο» δήλωσε ο κ. Κονδύλης. «Είμαστε ένα τέταρτο από την Ακρόπολη. Είναι μία λύση όχι ανάγκης αλλά υποδειγματική για όλο τον κόσμο», πρόσθεσε ο δήμαρχος της περιοχής.

«Ο κόσμος έχει ανάγκη να βγει, να περάσει όμορφα και να χαλαρώσει. Εδώ μπορεί να το κάνει με ασφάλεια και δωρεάν» επισήμανε ο αιρετός άρχοντας Αλίμου. Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί ο μεγάλος ποδηλατόδρομος που θα διευκολύνει την πρόσβαση των πολιτών στις δημοτικές παραλίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος