ertnews.gr

Άλσος Βεΐκου: Συλλήψεις πέντε ανηλίκων σε συμπλοκή μαθητών από δύο σχολεία – Στο ένα εξ αυτών φοιτούσε ο 14χρονος

18/05 11:53
Άλσος Βεΐκου: Συλλήψεις πέντε ανηλίκων σε συμπλοκή μαθητών από δύο σχολεία – Στο ένα εξ αυτών φοιτούσε ο 14χρονος

Σε συλλήψεις πέντε ανηλίκων προχώρησαν οι αρχές έπειτα από συμπλοκή στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Το επεισόδιο σημειώθηκε χθες λίγο μετά τις 11:00 μεταξύ μαθητών δυο Γυμνασίων που είχαν πάει εκεί για σχολικό περίπατο, μάλιστα το ένα εξ αυτών ήταν το Γυμνάσιο όπου φοιτούσε ο 14χρονος μαθητής που αφαίρεσε τη ζωή του. Τα παιδιά ήταν εκεί μετά από απόφαση του σχολείου υπό το βάρος του σοκαριστικού περιστατικού να μην γίνουν μαθήματα και τα παιδιά να πάνε περίπατο.

Πώς ξεκίνησε ο καβγάς

Μια ομάδα μαθητών από το άλλο Γυμνάσιο ωστόσο για άγνωστη αιτία επιτέθηκε φραστικά και λογόφερε με ομάδα παιδιών από το σχολείο του 14χρονου. Ξεκίνησε καβγάς με γροθιές ενώ ενας 16χρονος σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται να απείλησε με αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο, το οποίο όμως δεν βρέθηκε. Στη συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά δύο ανήλικοι, ένας 14χρονος και ένας 15χρονος.

Πολίτες ειδοποίησαν την Άμεση Δράση που έσπευσε στο σημείο και προχώρησε σε συλλήψεις της ομάδας των παιδιών που επιτέθηκαν αρχικά.

Οι πέντε συλληφθέντες, παιδιά 15 έως 17 ετών, στον εισαγγελέα, κατηγορούμενοι για σωματική βλάβη κατα συναυτουργία οι τέσσερις και ο πέμπτος για απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σήμερα εν τω μεταξύ είπαν το τελευταίο αντίο το πρωί οικογένεια, συμμαθητές και φίλοι στον 14χρονο. Τραγικές φιγούρες οι γονείς. Η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες στο κινητό και στο λαπτοπ του μαθητές αναζητώντας στοιχεία για το πώς ή ποιοι μπορεί να τον οδήγησαν σε αυτήν την σκοτεινή απόφαση.

Ρεπορτάζ Ν. Κουντουρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version