Άλιμος: Πού οφείλεται κατά τον δήμαρχο η υποχώρηση του δρόμου που «κατάπιε» το απορριμματοφόρο (video)

Σε κακοτεχνίες των εργολάβων των εταιριών Κοινής Ωφέλειας απέδωσε  ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης μιλώντας στην ΕΡΤ, το περιστατικό χθες στην οδό Γερουλάνου όπου υποχώρησε το οδόστρωμα και «κατάπιε» το απορριμματοφόρο του Δήμου, που διερχόταν από το σημείο.

Ο κ. Κονδύλης σημείωσε ότι σε όλη τη χώρα βρίσκονται κυριολεκτικά στα κάγκελα δημοτικοί σύμβουλοι καθώς διάφορες ΔΕΚΟ πού οι εργολάβοι τους σκάβουν τους δρόμους για να περάσουν δίκτυα και δεν τους αποκαθιστούν σύμφωνα με τους κανόνες και καλότεχνα αλλά προτιμούν τα “πασαλείμματα”.

Αποτέλεσμα είναι να τους κυνηγάμε οι Δήμοι και να τους παρακαλούμε να φτιάξουν τις κακοτεχνίες ή να κλείσουν τις τρύπες και επειδή πολλές φορές δεν έρχονται το κάνουμε εμείς με δικά μας έξοδα, ενώ πληρώνονται από τις ΔΕΚΟ, σημείωσε ο δήμαρχος Αλίμου.

Ειδικά αναφερόμενος στο τμήμα του δρόμου της οδού Γερουλάνου που υποχώρησε, ο δήμαρχος Αλίμου, υπογράμμισε  ότι πριν λίγους μήνες είχε ανοίξει ο εργολάβος του ‘Φυσικού Αερίου’ για να περάσει αγωγό αερίου. Ήταν τόσο πρόχειρη και κακή η δουλειά που είχαν κάνει, ώστε χθες το πρωί, μόλις παρουσίασε διαρροή διπλανός αγωγός της ΕΥΔΑΠ, οδηγηθήκαμε στο αποτέλεσμα της υποχώρησης του οδοστρώματος.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος