Αίτημα τηλεοπτικής κάλυψης της δίκης του Ειδικού Δικαστηρίου από Παπαγγελόπουλο και Τουλουπάκη

Array

Το αίτημα της τηλεοπτικής κάλυψης της δίκης του Ειδικού Δικαστηρίου υπέβαλλαν μέσω των συνηγόρων τους οι δύο κατηγορούμενοι, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και Ελένη Τουλουπάκη.

«Θα θέσω μια ανθρώπινη παράμετρο. Το προσωπικό μου δράμα. Προσπαθούν να με εμφανίσουν ως κακούργο, τι Ρασπούτιν, τι αυτό! Όταν η ανεξάρτητη δικαιοσύνη είπε ότι δεν ισχύουν όλα αυτά, διέρρεαν ότι κατηγορούμαι για σωρεία κακουργημάτων. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, θα αποδειχθεί η αλήθεια, θα τη μάθει ο ελληνικός λαός» ανέφερε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Νωρίτερα το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της πρώην εισαγγελέως εφετών Γεωργίας Τσατάνη, να παραστεί στη δίκη προς υποστήριξη της κατηγορίας της παράβασης καθήκοντος που αποδίδεται στον πρώην αναπληρωτή υπουργό δικαιοσύνης.

Την απόρριψη του αιτήματος είχε προτείνει και η εισαγγελέας της έδρας Όλγα Σμυρλή. Κατά την εισαγγελική λειτουργό, έχει παραγραφεί το δικαίωμα λόγω παρέλευσης της πενταετίας από τότε που ο κ. Παπαγγελόπουλος φέρεται, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, να επιχείρησε παρέμβαση στο έργο της κ. Τσατάνη.

Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος