Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Διακόπηκε για τις 12 Απριλίου η δίκη του Μπ. Αναγνωστόπουλου – Δήλωσε «έγγαμος και χήρος»

Για τις 12 Απριλίου διακόπηκε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς.

Ο 33χρονος πιλότος μπήκε λίγο μετά τις εννέα το πρωί στη δικαστική αίθουσα και κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Έδωσε τα στοιχεία του, δήλωσε «έγγαμος και χήρος», άκουσε το κατηγορητήριο με προσοχή, κοιτάζοντας την εισαγγελέα στα μάτια. Ο συνήγορος υπεράσπισής του ζήτησε ολιγοήμερη διακοπή της διαδικασίας λόγω κωλύματος. Αυτό το οποίο ισχυρίστηκε από την πρώτη στιγμή δεν υπήρχε προσχεδιασμός δεν ήταν προμελετημένο, αλλά βρισκόταν σε τέτοια διέγερση συναισθηματική και ψυχική όταν τελέσθηκε το αδίκημα, είπε ο κ. Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης.

Η μητέρα και ο πατέρας της 20χρονη Καρολάιν δε βρέθηκαν στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. «Ο κ. Κράουτς έχει κινητικά προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς Θανάσης Χαρμάνης.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για το θάνατο του σκυλιού της οικογένειας.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων και τις τρεις γυναίκες δικαστές συμπλήρωσαν στην έδρα τέσσερις ένορκοι, δυο άνδρες και δυο γυναίκες.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη/Επιμέλεια: Βάσω Τζανακάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος