Αιμοδοσία των τεχνικών της ΔΕΗ σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία

Το τμήμα αλληλεγγύης και αιμοδοσίας της Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία στην Διεύθυνση Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου, ΔΕΕΔ – ΔΕΔΔΗΕ (Ελαϊδα), Λεωφόρος Αθηνών 72 Νέο Φάληρο, την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 από τις 9:00 π.μ. μέχρι και τις 13:00 μ.μ. στο χώρο του εστιατορίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ: «Συνάδελφοι σας καλούμε να συμμετέχετε σ ‘αυτή την προσπάθεια που γίνεται αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της πανδημίας, αναδεικνύοντας την αξία της προσφοράς του υπέρτατου αγαθού, της ζωής. Δίνουμε αίμα έχοντας σε πρώτη προτεραιότητα την ζωή και τον άνθρωπο, προσδοκώντας ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Αρνούμαστε να παραμένουμε απλοί παρατηρητές, θεατές, του δράματος που εκτυλίσσεται γύρω μας. Μας ανησυχούν και μας προβληματίζουν οι μεγάλες ελλείψεις αίματος που εμφανίζουν τα νοσοκομεία.

Γι’ αυτό είμαστε παρόντες, ενεργοί και αλληλέγγυοι για τον συνάνθρωπο, τον συνάδελφο, τα παιδιά μας, δίνοντας τους δύναμη από την δύναμη μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος