Αιματηρή συμπλοκή στη Βαρυμπόμπη: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη σύλληψη του 26χρονου – Tην Τετάρτη απολογείται ο 19χρονος (video)

Array

Στην εντατική νοσηλεύεται ο 58χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10) δέχθηκε τουλάχιστον 17 μαχαιριές από δύο νεαρούς (26 και 19 χρόνων) μετά από διαπληκτισμό για τη σειρά σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο επιχειρηματίας έχει ήδη υποβληθεί σε τρία χειρουργεία ενώ έχει σοβαρό τραύμα στη μηριαία αρτηρία από μαχαίρι, ενώ δέχθηκε 17 μαχαιριές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή του είναι κρίσιμη, ωστόσο έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Οι δύο νεαροί αμέσως μετά τη συμπλοκή διέφυγαν με μαύρο αυτοκίνητο προς την Εκάλη. Όπως έγινε γνωστό ο 19χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο, και συνοδηγός ήταν ο 26χρονος, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματικής βλάβης αλλά και για το νόμο περί όπλων. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη καθώς θέλουν να τον συλλάβουν πριν λήξει η προθεσμία του αυτοφώρου, ενώ έχουν στην κατοχή τους βίντεο από κάμερες ασφαλείας όπου είναι καταγεγραμμένο όλο το επεισόδιο. Παράλληλα, έχουν πάρει καταθέσεις από το περιβάλλον του 26χρονου αλλά και γείτονες του.

Εν τω μεταξύ, ο 19χρονος τον οποίο συνέλαβε η αστυνομία στο σπίτι του, οδηγήθηκε σήμερα Σάββατο (29/10) στον εισαγγελέα όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος