Αιγάλεω – Ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ: Εμπλοκή των δραστών σε άλλα δύο περιστατικά – Βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη δράση δύο κακοποιών που έκαναν ληστείες σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, στο Αιγάλεω εξασφάλισε η ΕΡΤ δείχνοντας τη στιγμή που οι κακοποιοί εισέρχονται σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην οδό Δημοκρατίας. Στο περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας 24 Απριλίου φαίνεται οι δράστες να ακινητοποιούν τον υπάλληλο και δύο πελάτες, με την απειλή χατζάρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο δράστες που έχουν διαπράξει στο παρελθόν και ανάλογες ληστείες αφαίρεσαν από το ταμείο 4.000 ευρώ, και εξαφανίστηκαν. Το μεσημέρι της Τρίτης, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τα ίδια άτομα, σε διάστημα μιας ώρας διέπραξαν δύο ακόμη ληστείες.

Η πρώτη σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην οδό Μίνωοςόπου ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και αφαίρεσαν 300 ευρώ. Επειτα, βγήκαν από το κατάστημα και επιβιβάστηκαν σε λευκή μοτοσικλέτα και χάθηκαν στα στενά της περιοχής. Λίγο μετά, στις 14:20, λήστεψαν με τον ίδιο τρόπο, κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην οδό Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί, μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν στην οδό Αθηνάς, τη μοτοσικλέτα των ληστών, ένα μαύρο κράνος και μια γκρι μπλούζα, που φορούσε ο ένας από τους δράστες στις ληστείες.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος