Αιγάλεω: Προσπαθούσε να χτυπήσει μια κοπέλα ο άνδρας που έπεσε με το ΙΧ του σε κατάστημα εμπορικού κέντρου

Μεγάλη κινητοποίηση από την αστυνομία στο Αιγάλεω, καθώς άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε κατάστημα στο εμπορικό κέντρο River West. Ο άνδρας προσέκρουσε στη τζαμαρία και σταμάτησε. Οι αρχές τον ακινητοποίησαν και έχει συλληφθεί. Δεν υπάρχουν προς το παρόν αναφορές για τραυματισμούς, ωστόσο όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμή στοιχεία ο άνδρας παρενοχλούσε μια κοπέλα χτυπώντας με το ΙΧ το δικό της από το ύψος της Θηβών μέχρι το εμπορικό.

iframe src=”https://www.ert.gr/webtv/live-uni/vod/dt-uni-vod.php?f=2022/tv/news-themata-maios/20220513-delitio12-riverwest.mp4&bgimg=https://www.ert.gr/themata/photos/2022/20220513-delitio12-riverwest.jpg”]Το αυτοκίνητο μπήκε στην κυριολεξία μέσα στο εμπορικό κέντρο, περνώντας μέσα από τις αυτόματες πόρτες. Επιδίωξη του οδηγού ήταν να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του μία κοπέλα, την οποία παρενοχλούσε με το αυτοκίνητό του για αρκετή ώρα.

Ο δράστης, σαν σε ταινία, χτυπούσε με το αυτοκίνητό του το όχημα της νεαρής κοπέλας από τη Λ. Θηβών μέχρι το Αιγάλεω, όπου βρίσκεται το εμπορικό κέντρο.

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει από την καταδίωξη του αγνώστου στάθμευσε το όχημά της στα δύο εμπορικά κέντρα, που βρίσκονται επί τους Λ. Κηφισού και έτρεξε στο εσωτερικό του πολυκαταστήματος, όπου θεώρησε ότι θα βρει ασφάλεια.

Ο δράστης, σε κατάσταση σοκ, εισήλθε στο κτίριο με το αυτοκίνητο. Όταν αυτό ακινητοποιήθηκε στο εσωτερικό της εισόδου, ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τρέχει στους ορόφους του εμπορικού κέντρου.

Η αστυνομία τον συνέλαβε και στις πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την ΕΛΑΣ, στη θέση του συνοδηγού υπήρχε μια σακούλα με ψυχοφάρμακα.

Για πολλή ώρα τα δύο εμπορικά κέντρα εκκενώθηκαν από τους πελάτες και το προσωπικό έως ότου η αστυνομία ελέγξει τους χώρους και διαπιστώσει ακριβώς τι συμβαίνει.

Οι έρευνες της ΟΠΚΕ περιλάμβαναν και ανίχνευση του χώρου και με εκπαιδευμένα σκυλιά.

Πηγή ΕΡΤ| Ρεπορτάζ Αντζελα Ζούγρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος