Βουλή: Στο ψυχιατρείο με εισαγγελική εντολή ο 58χρονος που πάρκαρε το αγροτικό του στον Άγνωστο Στρατιώτη (video)

Συναγερμός σήμανε στη Βουλή στις 10 το πρωί, όταν 58χρονος άνδρας ανέβασε το αγροτικό του όχημα που οδηγούσε στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη άρχισε να φωνάζει ότι θα ανατιναχθεί. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας. Η περιοχή αποκλείστηκε και μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), όπου μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο εντόπισαν δύο άδεια μπιτόνια και ένα μπιτόνι γεμάτο με νερό, ενώ μια φιάλη περιείχε ελάχιστη ποσότητα υγραερίου.

Στο φορτηγάκι ήταν γραμμένες διάφορες φράσεις όπως «οι Τούρκοι κυβερνάνε την Ελλάδα», «ιστοριογράφος», «λαϊκό δικαστήριο».

Ο 58χρονος αγρότης με καταγωγή από χωριό της Μεσσηνίας οδηγήθηκε στην ασφάλεια, όπου σύμφωνα με πληροφορίες έλεγε μπερδεμένες και ακατάληπτες φράσεις. Όπως έγινε γνωστό με εισαγγελική παραγγελία θα οδηγηθεί σε νοσοκομείο και θα εξεταστεί από ψυχίατρο.
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό.
«Σχετικά με περαστικό που έλαβε χώρα, πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ανακοινώνεται ότι έχει προσαχθεί 58χρονος ο οποίος με εισαγγελική παραγγελία οδηγείται σε νοσοκομείο της Αττικής».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος