Θύμα άγριου μπούλινγκ από συμμαθητές του έπεσε ένας 13χρονος στο σχολείο του στο Αγρίνιο. Μια επίθεση μάλιστα που καταγράφηκε σε κινητά μαθητών και κυκλοφόρησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μηνύσεις προχώρησε η μητέρα του παιδιού.
Το βίντεο με το νέο περιστατικό μπούλινγκ σε σχολείο γρήγορα λαμβάνει διαστάσεις και ο ανήλικος σταματά να πηγαίνει στο μάθημα για 15 ολόκληρες ημέρες.
“Του επιτίθεται η ανήλικη με σφοδρότητα, με κλωτσιές, με μπουνιές, με άγρια χτυπήματα στο κεφάλι. Και το χειρότερο είναι αυτό βιντεοσκοπείται, το έχουν ανεβάσει σε Instagram και στο tik tok”, αναφέρει ο δικηγόρος Παντελής Βαμβακάς.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο εκφοβισμός του 13χρονου μαθητή έγινε στις 11 Νοεμβρίου, αμέσως η μητέρα του ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου, η οποία, όπως καταγγέλεται, αδιαφόρησε και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου για εκφοβισμό και σωματική κακοποίηση του 13χρονου από 7 ανηλίκους.
Ρεπορτάζ: Αθανασία Σταμοπούλου, Άννα Βλαχοπαναγιώτη
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος