Άγρια εκτέλεση στα Πετράλωνα: Συμβόλαιο θανάτου «βλέπουν» οι Αρχές – Εξετάζεται σύνδεση με τους πυροβολισμούς στην πλ. Βάθης

Array

Εν ψυχρώ, με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα, η εκτέλεση στα Πετράλωνα. Οι δράστες κυνήγησαν το θύμα τους, από την οδό Αγαθοδέμονος, το οποίο προσπάθησε να ξεφύγει, ενώ πυροβολούσαν, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός λίγα μέτρα μακριά. Δίπλα του βρέθηκε ποσό περίπου 4.000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, συμβόλαιο θανάτου φαίνεται να κρύβεται πίσω από την δολοφονία, καθώς οι δράστες έδωσαν τη χαριστική βολή στο θύμα, όπως επιβεβαιώνει και η ρεπόρτερ της ΕΡΤ Κάτια Νιάκαρη.

Το προφίλ του θύματος

Το θύμα φέρεται να είχε τρία διαφορετικά ονόματα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ δήλωνε ότι έχει τουρκική υπηκοότητα.

Ειδικότερα, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών ενώ είχε δηλώσει διαφορετικές εθνικότητες, μία εκ των οποίων ήταν η τουρκική.

Τουλάχιστον 2 με 3 δράστες φαίνεται να κυνήγησαν τον άνδρα. Χαρακτηρικτηριστικό είναι το γεγονός ότι η περιοχή όπου συνέβη η δολοφονία είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη και μάλιστα εκείνο το βράδυ, γινόταν εκεί κοντά ένα παιδικό πάρτυ, με αποτέλεσμα να είχε κόσμο που κυκλοφορούσε και παιδιά να παίζουν λίγα μέτρα από το σημείο των πυροβολισμών.

Εξετάζεται ακόμη το ενδεχόμενο να σχετίζεται η συγκεκριμένη δολοφονία με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν, λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα στη συμβολή των οδών Μάρνης και Αχαρνών, στην πλατεία Βάθης.

Στο σημείο,  βρέθηκαν 14 κάλυκες και το θύμα φαίνεται να είχε πυροβοληθεί από κοντινή απόσταση. Επάνω στο σώμα του βρέθηκαν 4 με 5 κάλυκες και φέρει τραύματα στον θώρακα αλλά και το κεφάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις σφαίρες που έφευγαν ανεξέλεγκτα το μοιραίο βράδυ, έχουν προκαλέσει ζημιές σε αυτοκίνητα, με σπασμένα τζάμια αλλά και τρύπες που έχουν δημιουργήσει οι πυροβολισμούς.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες

Άγρια εκτέλεση στα Πετράλωνα: Συμβόλαιο θανάτου «βλέπουν» οι Αρχές – Εξετάζεται σύνδεση με τους πυροβολισμούς στην πλ. Βάθης

Άγρια εκτέλεση στα Πετράλωνα: Συμβόλαιο θανάτου «βλέπουν» οι Αρχές – Εξετάζεται σύνδεση με τους πυροβολισμούς στην πλ. Βάθης

Οι μαρτυρίες

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι δράστες απομακρύνθηκαν από το σημείο τρέχοντας, ενώ η αστυνομία εξετάζει αν χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια και οχήματα διαφυγής.

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι άκουσε στην αρχή 6-7 πυροβολισμούς, έπειτα σταμάτησαν για λίγο και ύστερα ξεκίνησαν ξανά. Έκανε λόγο επίσης για βήματα που άκουσε, σαν να τρέχουν κάποιοι στο δρόμο.

Τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τις έρευνες, συλλέγουν καταθέσεις και βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να χαρτογραφήσουν το δρομολόγιο των δραστών, οι οποίοι έφυγαν τρέχοντας με τα πόδια και πάλι προς την οδό Αγαθοδέμονος.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την σκηνή του εγκλήματος

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος