«Θρίλερ» με μονοκινητήριο αεροσκάφος – Αγνοείται ο πιλότος (video)

Ένας 60χρονος αγνοείται από χθες, Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, όταν πετούσε με ένα υπερ-ελαφρύ αεροσκάφος. Οι έρευνες εστιάζονται στην περιοχή της Θεσσαλίας τόσο στον ηπειρωτικό κορμό όσο και στη θαλάσσια περιοχή. Το γεγονός έκανε γνωστό με ανάρτησή της στο Facebook η κόρη του πιλότου και μέλους της Αερολέσχης Δράμας.

Όπως έγινε γνωστό, η τελευταία ενημέρωση που είχε η οικογένεια του πιλότου, ήταν ότι θα πετούσε το μεσημέρι της Δευτέρας με το αεροπλάνο του από τη Θήβα στη Δράμα.

Στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας έγινε γνωστό σήμερα το πρωί το περιστατικό, ενώ στις έρευνες μέχρι το τελευταίο φως της ημέρας πήρε μέρος η Πολεμική Αεροπορία.

Ο 60χρονος αγνοούμενος πετούσε, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στην αεροπορία, από την Δράμα προς την Θήβα, προσγειώθηκε στην αερολέσχη κι έπειτα από ώρες φέρεται να ξεκίνησε με το υπερ- ελαφρύ αεροπλάνο πιθανά για την Δράμα.

Επισημαίνεται ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος δεν είναι γραμμένο στο νηολόγιο της Πολιτικής Αεροπορίας.

Οι έρευνες από ένα Canadair & Augusta Bell της Πολεμικής Αεροπορίας εστίασαν στην περιοχή της Χάλκης, Νοτιοανατολικά της Λάρισας.

Δεν έχει καταγραφεί η πορεία του από κανένα ραντάρ, δεν υπάρχει σχέδιο πτήσης, δεν είχε υπάρξει καμία επικοινωνία με τις αρχές.

Το μόνο χειροπιαστό που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο στίγμα από την κινητή τηλεφωνία στη συγκεκριμένη περιοχή και γι’ αυτό τον λόγο από την ώρα που ενημερώθηκαν οι αρχές, ξεκίνησε και η έρευνα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σιδέρης | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος