Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ο δράστης – Αίσιο τέλος στην ομηρία

Αστυνομικοί κατόρθωσαν να αιφνιδιάσουν και να ακινητοποιήσουν τον 34χρονο Αιγύπτιο που επί δύο ώρες κρατούσε όμηρο την νεαρή πρώην σύντροφό του με καταγωγή από τη Βουλγαρία και απειλούσε να τινάξει στον αέρα, με φιάλη υγραερίου, πολυκατοικία στην οδό Αλκιβιάδου, στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Επί δύο ώρες προσπαθούσε ο διαπραγματευτής να μεσολαβήσει, ενώ τελικά ανέλαβαν δράση οι άνδρες των ΕΚΑΜ που έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και τον ακινητοποίησαν.

Σε κατάσταση σοκ βρήκαν τη νεαρή κοπέλα την οποία ο 34χρονος άρπαξε από το διαμέρισμα που εκείνη έμενε με την αδερφή της, στο Γαλάτσι, και στη συνέχεια την οδήγησε ως το κέντρο της Αθήνας και την πολυκατοικία στον Άγιο Παντελεήμονα όπου απειλούσε να τη σκοτώσει.

Η πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Αλκιβιάδου 55, κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Για λόγους ασφαλείας, το κτήριο εκκενώθηκε από τις Αρχές.

Η γυναίκα που ενημέρωσε τις Αρχές είναι η αδερφή του θύματος που κατήγγειλε τον αλλοδαπό ότι οδήγησε την αδερφή της από το Γαλάτσι στον Άγιο Παντελέημονα δια της βίας. Αρχικά επικράτησε σύγχυση για το σημείο όπου εξελισσόταν το συμβάν.

Ρεπορτάζ: Νίκος Καπόγλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος