Σε επιχείρηση για την ανάσυρση δοχείου που αντιστοιχεί σε επικίνδυνο υλικό από κάδο απορριμμάτων, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από αναφορά για αναθυμιάσεις στην περιοχή.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Παπασκρέκα και Κονδύλη, με το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος να ενημερώνεται σήμερα, Σάββατο 17 Οκτωβρίου, περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα.
Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα από τον 7ο Πυροσβεστικό Σταθμό, ενώ συνδρομή παρείχε ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ. Παράλληλα, κινητοποιήθηκε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
Οι πυροσβέστες εντόπισαν το δοχείο και προχώρησαν στην ανάσυρσή του από τον κάδο, ακολουθώντας το προβλεπόμενο πρωτόκολλο ενεργειών. Στη συνέχεια, το δοχείο παραλήφθηκε από ομάδα ειδικών για τον περαιτέρω χειρισμό του.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής.
Ρεπορτάζ: Σοφία Ορφανού
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος