Αγ. Παντελεήμονας: Μαρτυρίες γειτόνων για συχνές επισκέψεις στον 63χρονο από ανήλικους

Η δεύτερη παράλληλη υπόθεση παιδεραστίας που συγκλονίζει, έρχεται από τον Άγιο Παντελεήμονα. Την Πέμπτη οδηγείται στον ανακριτή ο 63χρονος που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος δυο μικρών αγοριών τα οποία εντόπισε στην Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα και τα παρέσυρε στο σπίτι του. Οι κάτοικοι της περιοχής μίλησαν στην ΕΡΤ και αποκάλυψαν πως για μεγάλο χρονικό διάστημα έβλεπαν παιδάκια να χτυπούν το κουδούνι του 63χρονου.

Συχνές επισκέψεις από ανήλικους, φέρεται να δεχόταν ο 63χρονος στον Άγιο Παντελεήμονα που συνελήφθη μετά την καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος δυο αγοριών μόλις 7 και 8 ετών.

“Ερχόντουσαν κάτι παιδιά μικρά, χτυπούσαν το κουδούνι ανεβαίνανε πάνω” λέει ένοικος της πολυκατοικίας στη ρεπόρτερ της ΕΡΤ

Τα δύο παιδιά τα βρήκε στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα και φέρεται να κατάφερε να τα οδηγήσει σπίτι του με αντάλλαγμα μόλις λίγα ευρώ.

Τα παιδιά ομολόγησαν στην μητέρα τους τον εφιάλτη που έζησαν και μάλιστα η νοσηρή δράση του σε βάρος τους, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ξεκινήσει εδώ και δέκα ημέρες.

Η μητέρα προχώρησε σε καταγγελία στο τμήμα Ανηλίκων , όπου ακολούθησε άμεσα η ταυτοποίηση και σύλληψη του.

«Ανησυχούμε, φέρνουμε τα εγγόνια μας εδώ, φέρνουμε τα παιδιά μας, πάνε σχολείο δίπλα» καταθέτει τους φόβους του κάτοικος της περιοχής

Ο 63χρονος είχε αποφυλακιστεί από την φυλακές Γρεβενών, καθώς είχε κατηγορηθεί για παρόμοια αδικήματα και μόλις βγήκε έξω, φέρεται να συνέχισε την αρρωστημένη δράση του.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος