Αγ. Παντελεήμονας – Μαρτυρία στην ΕΡΤ: «Είπα ότι θα τσιρίξω και μου έκλεισε το στόμα» – Η 13χρονη για τη στιγμή της σεξουαλικής επίθεσης

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε η 13χρονη, για τις στιγμές τρόμου που έζησε στον Άγιο Παντελεήμονα, κατά την επίθεση ενός άνδρα, τον οποίο οι Αρχές αναζητούν προκειμένου να τον συλλάβουν. Ο εν λόγω επιτίθεται σε ανήλικα κορίτσια μέσα σε ασανσέρ στην ίδια περιοχή.

Η κοπέλα, ανέφερε στην ΕΡΤ:

«(…) Ήρθε πίσω μου πριν κλείσει η πόρτα και μπήκε μέσα και με ρώτησε αν ξέρω κάποιο σπίτι. Είπε και το όνομα και εγώ του απάντησα “όχι”. Και μετά, όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα, μου και τράβηξε το χέρι προς τα πίσω και πάτησε άλλο νούμερο στο ασανσέρ – μου έκανε νόημα με τα χέρια ότι έχει όπλο για να φοβηθώ – είπα ότι θα τσιρίξω κι έπιασε το στόμα μου. Εγώ φώναξα πάρα πολύ και μετά έφυγε μόνος του».

Στο επίμαχο συμβάν, δύο κοπέλες 13 και 14 ετών τρομοκρατήθηκαν από τον άνδρα μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διαμένουν.

Την Δευτέρα, μία κοπέλα, κατέθεσε πως ενώ έμπαινε στο ασανσέρ την πλησίασε ένας άγνωστος που προσποιήθηκε ότι έχει όπλο, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει, έκανε σε βάρος της άσεμνες πράξεις και τράπηκε σε φυγή.

Την Τετάρτη, μια άλλη ανήλικη κατήγγειλε ότι δέχτηκε παρόμοια επίθεση και πάλι μέσα στο ασανσέρ. Όμως έβαλε τις φωνές και τότε ο άγνωστος με το χέρι, της έκλεισε το στόμα. Κατάφερε να ξεφύγει και ο δράστης εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί με βάση τις μαρτυρίες των 2 ανηλίκων προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του αγνώστου. Όπως εκτιμάται ο εντοπισμός και η σύλληψή του, είναι θέμα χρόνου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις ο δράστης είναι αλλοδαπός, ηλικίας 25 με 30 ετών έχει ύψος 1,65 και φαίνεται πως είναι σεσημασμένος.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί έχουν συλλέξει οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας ενώ περιπολίες γίνονται και από αστυνομικούς της ασφάλειας.

Ρεπορτάζ ΕΡΤ: Κώστας Στάμου – Ζώης Κακκαβάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος