Αγ. Παντελεήμονας: Προσποιήθηκε ότι έχει όπλο, με άγγιξε σε όλο μου το σώμα, λέει η 13χρονη – θύμα του «δράκου των ασανσέρ»

Συναγερμός σήμανε στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα μετά από καταγγελίες δύο κοριτσιών για σεξουαλική επίθεση που δέχτηκαν από αγνωστο μέσα σε ασανσέρ της πολυκατοικίας τους. Οι αστυνομικές αρχές «χτενίζουν» την περιοχή για να τον εντοπισμό του «δράκου των ασανσέρ».

Την περασμένη Δευτέρα, μία κοπέλα ηλικίας 13 ετών από το Μπαγκλαντές κατέθεσε πως ενώ έμπαινε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου μένει, ένας άγνωστος την ακινητοποίησε. Προσποιήθηκε ότι έχει όπλο, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει, την άγγιξε στο σώμα επιχειρώντας να ασελγήσει σε βάρος της και τράπηκε σε φυγή.

Την περασμένη Τετάρτη, μια κοπέλα ηλικίας 14 ετών από την Αλβανία, κατήγγειλε ότι δέχτηκε παρόμοια επίθεση και πάλι μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου μένει. Η κοπέλα, έβαλε τις φωνές και ο δράστης με το χέρι, της έκλεισε το στόμα. Η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει προς το σπίτι της και ο άγνωστος εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με την καταγγελία των κοριτσιών, μιλούσε αγγλικά και λίγα «σπαστά» ελληνικά. Από την περιγραφή που έδωσαν οι δύο κοπέλες στην αστυνομία, είναι αλλοδαπός, ηλικίας 25 με 30 ετών και έχει ύψος 1,65.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν αυξήσει τις περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή και έχουν συγκεντρώσει οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας για να φτάσουν στην ταυτοποίησή του. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για σεσημασμένο για τέτοιου είδους αδικήματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος