Αγ. Μαρίνα: Αναβλήθηκε για τις 22 Ιουνίου η δίκη των δύο συλληφθέντων για την επίθεση στην 26χρονη

Αναβλήθηκε για κρείσσονες αποδείξεις η δίκη των δύο συλληφθέντων για την υπόθεση της επίθεσης στην 26χρονη στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Οι δύο κατηγορούμενοι θα δικαστούν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στις 22 Ιουνίου. Αθωωτική ήταν η πρόταση του εισαγγελέα πριν την αναβολή.

Η εκδίκαση της υπόθεσης, αν και έφθασε λίγο πριν την έκδοση απόφασης, τελικά οδηγήθηκε σε αναβολή με βάση τις διατάξεις για κρείσσονες αποδείξεις, προκειμένου να προσέλθει στο δικαστήριο και να καταθέσει η 26χρονη που κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος της από ομάδα έξι αλλοδαπών ανδρών που βιντεοσκοπούσε και μετέδιδε ζωντανά το συμβάν.

Με βάση μάλιστα το υλικό και τη διαδικασία που προηγήθηκε της απόφασης αναβολής, ο εισαγγελέας υπέβαλλε αθωωτική πρόταση για τους δύο κατηγορούμενους, πακιστανικής καταγωγής, στους οποίους αποδίδεται απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Οι ίδιοι αρνήθηκαν ότι έλαβαν μέρος σε όσα καταγγέλλει η 26χρονη ότι έγιναν σε βάρος της έξω από την πλαζ και ενώ περίμενε τον σύζυγο της.

Στις απολογίες τους, οι δύο κατηγορούμενοι είπαν πως είδαν τους τέσσερις γνωστούς τους να κατευθύνονται προς την 26χρονη για να της μιλήσουν και πως οι ίδιοι στάθηκαν πιο πίσω και δεν αναμείχθηκαν στο συμβάν, καθώς ο ένας από αυτούς δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής στην χώρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος