Αδιανόητη εξέλιξη με το έγκλημα στον Βόλο: Ο 39χρονος δολοφόνος της νονάς του φέρεται να σκότωσε και τη μητέρα του δικηγόρου του (video)

Μία αδιανόητη τροπή παίρνει η δολοφονία της 75χρονης στον Βόλο από το βαφτιστήρι της. Έπειτα από διασταύρωση DNA που έκανε η αστυνομία, προκύπτει πως ο 39χρονος είχε σκοτώσει πριν από 12 χρόνια ακόμα μία γυναίκα. Η γυναίκα αυτή ήταν η μητέρα του δικηγόρου που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του.

Το γενετικό υλικό που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί 12 χρόνια πριν, από τα νύχια 69χρονης που είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στο Βόλο, έριξε φως στο εγκληματικό παρελθόν του 39χρονου, που σκότωσε την 75χρονη νονά του την περασμένη εβδομάδα.

Όπως αποκαλύφθηκε, πρόκειται για την μητέρα του δικηγόρου του, που κλήθηκε από τον 39χρονο δράστη να τον υπερασπιστεί, χωρίς να γνωρίζει μέχρι σήμερα ότι πρόκειται για τον δολοφόνο της ίδιας του της μητέρας.

Ο 39χρονος χρησιμοποίησε κοινό τρόπο δράσης κάτι που έκανε τους αστυνομικούς να υποψιαστούν ότι ίσως οι δύο υποθέσεις σχετίζονταν.

Όπως έγινε γνωστό, ο 39χρονος γνώριζε την άτυχη 69χρονη γυναίκα, καθώς στην ίδια τριώροφη οικία έμεναν παλιότερα οι παππούδες του.

Στοιχεία που είχαν βρεθεί στον χώρο του εγκλήματος 12 χρόνια πριν έδειχναν ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός του θύματος, ενώ η πόρτα του σπιτιού δεν ήταν παραβιασμένη.

Σχετικά με τα αίτια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το άγριο έγκλημα, 12 χρόνια πριν, είχε γίνει για χρήματα, όπως και στην περίπτωση της δολοφονίας της 75χρονης.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη, Ελένη Ραυτοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος