AΔEΔY: Ζητά το διορισμό των δικαστικά δικαιωμένων εκπαιδευτικών

Array

Στο θέμα της κάλυψης των κενών στη Δημόσια Εκπαίδευση αναφέρεται η ΑΔΕΔΥ ζητώντας να διοριστούν άμεσα οι δικαιωμένοι/ες δικαστικά εκπαιδευτικοί.

Συγκεκριμένα η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αναφέρει ότι: «λαμβάνοντας υπόψη και τη σχετική ανακοίνωση της ΟΛΜΕ, εκφράζει τη συμπαράστασή της στους/στις δικαστικά δικαιωμένους/ες αδιόριστους εκπαιδευτικούς β/θμιας εκπαίδευσης, επιτυχόντες/ουσες των γραπτών διαγωνισμών ΑΣΕΠ 2004, 2006, 2008 – που έχουν δικαιωθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη, με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις στο όνομά τους, που τους διορίζουν αναδρομικά και απαιτεί από την κυβέρνηση σεβόμενη τις αποφάσεις αυτές και τη σχετική απόφαση του ΣτΕ να προχωρήσει άμεσα στον διορισμό των συναδέλφων αυτών.

Σημειώνουμε επίσης ότι ο διορισμός αυτών των συναδέλφων δεν έρχεται σε αντιπαράθεση, ούτε επηρεάζει όσους/ες συναδέλφους έχουν ήδη διοριστεί μετά τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς.

Ταυτόχρονα απαιτούμε κάλυψη των χιλιάδων κενών της Δημόσιας Εκπαίδευσης με μαζικούς μόνιμους διορισμούς ώστε να μπει ένα τέλος στο απαράδεκτο καθεστώς των «μονίμων» αναπληρωτών/τριών».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος