ΑΔΕΔΥ: Στήριξη των σεισμοπαθών των Δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας

Πρωτοβουλία στήριξης των σεισμοπαθών των Δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας, υλοποιεί η ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αποφάσισε, ομόφωνα: “να ενισχύσει με το ποσό των 5.000 ευρώ τους σεισμοπαθείς της περιοχής Ελασσόνας. Σήμερα, Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021, σε υλοποίηση αυτής της απόφασης, αντιπροσωπεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Ν. Λάρισας παρέδωσε μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένων νερών στους Δήμους Τυρνάβου και Ελασσόνας, για κάλυψη αναγκών των σεισμοπαθών πολιτών των δύο Δήμων.

Η συγκεκριμένη δράση ήταν το πρώτο μέρος της συνολικής βοήθειας που αποφασίστηκε να δοθεί από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη φάση κατά την οποία θα στηριχτούν σχολεία των συγκεκριμένων Δήμων που υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου.

Η παράδοση έγινε στον Αντιδήμαρχο Τυρνάβου, Γκάτσο Γιώργο, από τον Πρόεδρο του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ν. Λάρισας, Τζιατζιά Μιχάλη, τον Γραμματέα, Λαρίση Κώστα, τον ταμία, Γκόγκα Γιώργο, καθώς και από τους Γενικούς Συμβούλους της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Παπαποστόλου Δημήτρη, Μπρισίμη Γιώργο και Μπίκα Χρήστο”.

Σε προηγούμενη ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τόνιζε πως: “αφού έλαβε υπόψη της τις μεγάλες καταστροφές που έγιναν από τους πρόσφατους σεισμούς στην Ελασσόνα και την ευρύτερη περιοχή, αποφάσισε ομόφωνα να ενισχύσει τους πληγέντες κατοίκους με είδη πρώτης ανάγκης (νερό, ξηρή τροφή κτλ), καθώς και το Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου που έπαθε ολοκληρωτική καταστροφή.

Για το σκοπό αυτό θα διαθέσει, σε συνεργασία με το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας, το ποσό των 5.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα, θέλουμε να συγχαρούμε τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου για την ψυχραιμία και την υπευθυνότητα με την οποία λειτούργησαν την ώρα του σεισμού και οδήγησαν έξω από το ετοιμόρροπο κτήριο, με ασφάλεια, και τους 63 μαθητές του”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος