«Στο Υπουργείο Υγείας, εργαζόμαστε καθημερινά, με συνέπεια, για να κάνουμε την πρόσβαση των πολιτών στο σύστημα υγείας πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο ανθρώπινη», τόνισε σε ανάρτησή του ο Υπ. Υγείας Αδ. Γεωργιάδης.
Στο Υπουργείο Υγείας, εργαζόμαστε καθημερινά, με συνέπεια, για να κάνουμε την πρόσβαση των πολιτών στο σύστημα υγείας πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο ανθρώπινη.
Μετά την ένταξη όλων των ιατρών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στο σύστημα ηλεκτρονικών ραντεβού μέσω του…— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 2, 2025
Όπως αναφέρει: «Μετά την ένταξη όλων των ιατρών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στο σύστημα ηλεκτρονικών ραντεβού μέσω του http://finddoctors.gov.gr, προχωρήσαμε σε ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα.
Τα ραντεβού Ψυχικής Υγείας – για ενήλικες και παιδιά – είναι πλέον διαθέσιμα ηλεκτρονικά, εύκολα και δωρεάν.
Κάθε νέα ψηφιακή υπηρεσία φέρνει το δημόσιο σύστημα υγείας πιο κοντά στον πολίτη».
Και καταλήγει: «Κλείστε το ραντεβού σας στο http://finddoctors.gov.gr».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος