Α. Θεοπεφτάτου: “Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση είναι αναγκαία” (aud)

“Δεν προκύπτουν κόκκινες γραμμές για την κυβερνητική πρόταση επί του ασφαλιστικού στην κοινοβουλευτική ομάδα του Σύριζα που συνεδρίασε χθες για το θέμα”, ανέφερε η γραμματέας του οργάνου Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Έλενα Καραγιάννη.

Η κα Θεοπεφτάτου διευκρίνισε ωστόσο ότι: “συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την τεχνική βελτίωση της πρότασης για τις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών, αλλά και την αναπτυξιακή πολιτική που θα μειώσει την ανεργία”.

Η κ. Θεοπεφτάτου πρόσθεσε ότι: “είναι αναγκαία η ασφαλιστική μεταρρύθμιση λόγω του 25% της ανεργίας, του ΡSI αλλά και των πολλών συνταξιοδοτήσεων που απειλούν τη βιωσιμότητα των ταμείων. Επιπλέον επισήμανε ότι ετοιμάζεται ν/σ για την εθελοντική αποκάλυψη των καταθέσεων και τη φορολόγησή τους, καθώς και άλλα ν/σ που αφορούν την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και τη δημόσια διοίκηση”.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος