Α. Παπαδοπούλου: Σταθεροποιητικός ο ρόλος της Ελλάδας – Καθοριστικός ανάμεσα σε δύο κρίσεις, Ουκρανίας και Μ. Ανατολής

Σύνοψη
  • Η κ. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου ανέφερε ακόμα ότι ακόμη και στις σκοτεινές περιόδους, στις σχέσεις μας με την Τουρκία, υπήρχαν πάντοτε διάδρομοι και δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δύο χωρών
  • Η Ελλάδα, ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι μία χώρα που δεν επιθυμεί να επιβάλλει τη γνώμη σε κανέναν και προσπαθεί να βρίσκει κοινά σημεία σύγκλισης

Τον κρίσιμο σταθεροποιητικό ρόλο της χώρας μας σε ένα ρευστό περιβάλλον όπως αυτό που ζούμε σήμερα, τόνισε η υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου πριν από λίγο στο Φόρουμ των Δελφών.

Μάλιστα, ανέφερε ότι η Ελλάδα ανάμεσα σε δύο κρίσεις στους πολέμους στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή είναι πυλώνας σταθερότητας και επεσήμανε ότι η εξωτερική μας πολιτική είναι πολιτική αρχών και σεβασμού του διεθνούς δικαίου.

Η κ. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου ανέφερε ακόμα ότι ακόμη και στις σκοτεινές περιόδους, στις σχέσεις μας με την Τουρκία, υπήρχαν πάντοτε διάδρομοι και δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δύο χωρών.

Η Ελλάδα, ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι μία χώρα που δεν επιθυμεί να επιβάλλει τη γνώμη σε κανέναν και προσπαθεί να βρίσκει κοινά σημεία σύγκλισης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος